Верхньосироватська громада

Сумська область, Сумський район

Шановні жителі Верхносироватської сільської територіальної громади!

Дата: 13.07.2023 11:34
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

З великим задоволенням і радістю хочемо повідомити Вам про нашу недавню перемогу в конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!». Завдяки нашим спільним зусиллям та натхненню, наш проєкт «Осучаснення медичного простору лабораторії КНП «Центральна амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Верхньосироватської сільської ради Сумського району Сумської області (придбання лабораторного обладнання та меблів)» був визнаний найкращим серед численних учасників.

Ця перемога - це надзвичайно важливий крок для нашої громади, оскільки вона дає нам можливість реалізувати ряд заходів та ініціатив, які довгий час були нашими мріями. Завдяки фінансовій підтримці, що ми отримаємо, ми зможемо розширити наші можливості та поліпшити якість життя кожного мешканця нашої громади. Проєкт «Осучаснення медичного простору лабораторії КНП «Центральна амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Верхньосироватської сільської ради Сумського району Сумської області (придбання лабораторного обладнання та меблів)» буде реалізовано за підтримки Благодійного фонду  «МХП-Громаді» та МХП.

Проєкт, що отримав перемогу, передбачає поліпшення умов праці працівників лабораторії та якості медичних послуг, наданих населенню. Це сприятиме покращенню загального стану здоров'я пацієнтів та підвищенню рівня медичної допомоги у громаді. Кожен житель нашої громади зможе скористатися перевагами цього проєкту.

Наша перемога - це перемога всієї Верхньосироватської сільської територіальної громади. Разом ми зробимо чудові зміни, які доторкнуться до кожного жителя громади.

 

З найкращими побажаннями,

Верхньосироватська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь