Верхньосироватська громада

Сумська область, Сумський район

Увага суб’єктам господарювання !

Дата: 11.07.2023 11:40
Кількість переглядів: 88

Оголошення програми розвитку

 Комісія з питань виконання заходів Програми розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року розпочинає приймання заявок:

        - часткова компенсація вартості об’єкта з переробки молока. Від комунальних підприємств сільських, селищних, міських рад, заявок та документів, що додаються до них, на виплату часткової компенсації вартості об’єкта з переробки молока від суб’єктів господарювання агропромислового комплексу – юридичних осіб, які є суб’єктами племінної справи у тваринництві та яким у встановленому порядку присвоєно відповідний статус суб’єкта племінної справи у тваринництві (племінний завод, племінний репродуктор, генофондне господарство, селекційний центр, підприємство (об’єднання) з племінної справи), заявок та документів, що додаються до них, на виплату часткового відшкодування вартості сперми бугаїв швіцької та симентальської породи великої рогатої худоби (за умови внесення плідників до каталогу бугаїв молочних, м’ясомолочних порід), придбаної для відтворення                   поголів’я. Виплата відшкодування здійснюється суб’єктам господарювання за закуплену в період з 01 вересня попереднього року до 31 серпня поточного року ідентифіковану сперму бугаїв-плідників для штучного осіменіння маточного поголів’я корів лебединської, української бурої та симентальської молочної порід, у розмірі 80 відсотків вартості однієї дози (без урахування сум податку на додану вартість), але не більше, ніж 200 гривень за одну дозу з розрахунку не більше двох доз на одну голову власного маточного поголів’я.

Детальна інформація за посиланням: https://www.apk.sm.gov.ua/index.php/uk/golovna-storinka/2288-ogofl4

 

         - часткова компенсація вартості об’єкта з переробки молока. На створення приміщення, придбання технологічного обладнання, меблів та інвентарю у вітчизняних виробників та/або їх дилерів для власного користування, у розмірі 80 відсотків проєктної вартості об’єкта з переробки молока без урахування сум податку на додану вартість, але не більше 3 000 000 гривень. Від фізичних осіб та суб’єктів господарювання, які зареєстровані та фактично проживають/здійснюють господарську діяльність на територіях Сумської області, які включені до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, затвердженого Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, заявок та документів, що додаються до них, на виплату спеціальної бюджетної дотації за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності. Виплата відшкодування здійснюється суб’єктам господарювання за умови наявності у власності від трьох до двохсот п’ятдесяти голів великої рогатої худоби (корів), ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, на дату подання заявки. Спеціальна дотація надається у розмірі 5 300 гривень на одну корову, але не більше 530 000 гривень для одного отримувача.

Детальна інформація за посиланням: https://www.apk.sm.gov.ua/index.php/uk/golovna-storinka/2288-ogofl4

        - часткове відшкодування вартості установки індивідуального доїння (доїльний апарат), обладнання для охолодження молока (охолоджувач молока) вітчизняного виробництва робочим обʼємом до 2000 літрів. Від суб’єктів господарювання – фермерських господарств, сімейних фермерських господарств без статусу юридичної особи, фізичних осіб – підприємців, фізичних осіб (далі – суб’єкти господарювання), заявок та документів, що додаються до них, на виплату часткового відшкодування вартості установки індивідуального доїння (доїльний апарат), обладнання для охолодження молока (охолоджувач молока) вітчизняного виробництва робочим обʼємом до 2000 літрів. Виплата відшкодування здійснюється суб’єктам господарювання за умови утримання ними у своєму господарстві не менш як п’ятьох ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів (телиць, нетелей), у розмірі 80 відсотків вартості придбаного у період з 01 жовтня попереднього року до 30 вересня поточного року для власного користування обладнання вітчизняного виробництва без урахування сум податку на додану вартість, але не більше як:

1) за установку індивідуального доїння (доїльний апарат) – 20 тис. гривень;

2) за обладнання для охолодження молока (охолоджувач молока) робочим об’ємом до 2 000 літрів включно – 250 тис. гривень.

Детальна інформація за посиланням:

https://www.apk.sm.gov.ua/index.php/uk/golovna-storinka/2286-ogol543

         - часткове відшкодування вартості закупленої сперми бугаїв-плідників для штучного осіменіння маточного поголів’я корів лебединської, української бурої і симентальської молочної порід. Від суб’єктів господарювання агропромислового комплексу – юридичних осіб, які є суб’єктами племінної справи у тваринництві та яким у встановленому порядку присвоєно відповідний статус суб’єкта племінної справи у тваринництві (племінний завод, племінний репродуктор, генофондне господарство, селекційний центр, підприємство (об’єднання) з племінної справи) (далі – суб’єкти господарювання), заявок та документів, що додаються до них, на виплату часткового відшкодування вартості сперми бугаїв швіцької та симентальської породи великої рогатої худоби (за умови внесення плідників до каталогу бугаїв молочних, м’ясомолочних порід), придбаної для відтворення поголів’я (далі – відшкодування). Виплата відшкодування здійснюється суб’єктам господарювання за закуплену в період з 01 вересня попереднього року до 31 серпня поточного року ідентифіковану сперму бугаїв-плідників для штучного осіменіння маточного поголів’я корів лебединської, української бурої та симентальської молочної порід, у розмірі 80 відсотків вартості однієї дози (без урахування сум податку на додану вартість), але не більше, ніж 200 гривень за одну дозу з розрахунку не більше двох доз на одну голову власного маточного поголів’я.

Детальна інформація за посиланням:

https://www.apk.sm.gov.ua/index.php/uk/golovna-storinka/2287-ogol453

 

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь