Верхньосироватська громада

Сумська область, Сумський район

Про бізнес-акселератор "Бережи свою квітку"

Дата: 22.05.2023 09:42
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Інформуємо жителів громади та суб’єктів господарювання, що в Україні працює бізнес-акселератор "Бережи свою квітку". Це система доставки продуктів харчування та товарів ужитку. Система спрямована для покращення розвитку громад та територій, що дозволить покращити рівень життя мешканців та дасть можливість розвиватись місцевому бізнесу.

Під даним брендом надаються послуги доставки продуктів харчування, або інших продуктів від партнерів до користувача. Користувач може зареєструватись на сайті і отримати доступ до особистого кабінету та до сторінок магазину. На сторінках магазину можна ознайомитись із асортиментом магазину та скласти список замовлення. 

В систему також входить: навчання використанню ПЗ; навчання персоналу посадовим обов’язкам; лише офіційне працевлаштування та прозора робота з додатковою системою; тренування та тренінги для учасників команд та їх партнерів.

Для участі необхідно зареєструватись на сайті бізнес-акселератора. Участь в акселераторі безкоштовна, ведення бізнесу на основі інструментів акселератора передбачає сплату учасником комісії від комерційної діяльності.

Частину залучених коштів бізнес-акселератор вкладає у розвиток безкоштовної та вільної освітньої ініціативи: techno4 - Національного науково-розважального клубу для дітей та підлітків за активноїучасті батьків на базі ЗОШ України та світу.

Більше інформації про бізнес-акселератор "Бережи свою квітку" можна знайти на офіційній сторінці: https://kwitka.space/  ; https://techno4.online/ 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь