Верхньосироватська громада

Сумська область, Сумський район

платників податків!

Дата: 03.01.2023 12:41
Кількість переглядів: 123

Інформаційний лист-прохання

Шановні платники податків!

Головне управління ДПС у Сумській області просить Вас звернути увагу на проблемне питання щодо наявності податкового боргу.

Податковий борг – це не тільки приватна справа окремого платника, він має загальнодержавне значення, оскільки податковий борг є тими грошима, які не надійшли до державного та місцевих бюджетів та не зможуть бути використані для здійснення вкрай важливих бюджетних видатків. Особливо це актуально сьогодні - у період воєнного стану, коли кожен повинен забезпечувати фінансову сторону життєдіяльності України та наповнювати її бюджет, підтримувати Збройні Сили України.

У ГУ ДПС в Сумській області звертають увагу, що парламентом та урядом було запроваджено ряд ініціатив, спрямованих на підтримку підприємництва під час війни. Однією з важливих змін в сучасних реаліях є зупинення строків для платників податків та контролюючих органів на період воєнного стану в Україні. Тож слід розуміти, що введення воєнного стану не звільняє платників податків від сплати грошових зобов’язань. Будь-які послаблення є лише відтермінуванням, а не звільненням від їх виконання.

У зв’язку із вище викладеним та з метою недопущення зростання кількості боржників на території нашої громади, Верхньосироватська сільська рада просить Вас виконати грошові зобов’язання перед органом місцевого самоврядування та сплатити наявний податковий борг з метою неможливості його зростання.

Скорішої Перемоги Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь