Верхньосироватська громада

Сумська область, Сумський район

Про грантові можливості суб’єктів господарювання в галузі агропромислового комплексу

Дата: 19.12.2022 09:36
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Інформуємо, що Сумською торгово-промисловою палатою представлено одну з частин серії дайджестів грантових можливостей, розроблених у рамках діяльності консорціуму «Інформаційно-логістична платформа Агріфуд взаємодія України», членом якого є Сумська торгово-промислова палата.

У дайджесті представлені можливості отримання професійної консультаційної підтримки та залучення коштів, які можуть бути спрямовані на придбання спеціалізованого обладнання, інструментів, потрібних для виробництва або переробки на підприємстві; орендування, ремонтування чи облаштування приміщень; створення додаткових робочих місць; придбання сировини для виробничого процесу; перевезення обладнання, персоналу; розвитку експорту (ліцензування, дозволи, пошук нових зовнішніх ринків тощо); закупівлю розхідних матеріалів для бізнесу; інші необхідні для адаптації у військовий час заходи.

Подані у дайджесті можливості спрямовані на такі категорії як мікро та малі підприємства, які постраждали від війни, релокувалися та/або працюють у ряді областей, у тому числі й Сумській; агробізнес, власницями якого є жінки, які зазнали втрат від російської агресії; МСП, фермерські та особисті селянські господарства в сфері виробництва продукції молочного тваринництва (ВРХ).

Переглянути дайджест можна за посиланням https://drive.google.com/file/d/1gdFv2yyuIXAFulKADmOWxsiWhmm_CQ8n/view?usp=drivesdk

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь