Верхньосироватська громада

Сумська область, Сумський район

Увага! Мінна небезпека!

Дата: 12.10.2022 15:23
Кількість переглядів: 138

Увага! Мінна небезпека!

На сьогодні Сумщина є однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами областей. З початку року піротехнічними підрозділами ДСНС вже знешкоджено більше 7 тисяч різних видів боєприпасів.

Щоденно піротехніки проводять цілий комплекс заходів, аби запобігти трагічним випадкам, проте і самі громадяни не повинні забувати про дотримання елементарних вимог безпеки.

Для мінування місцевості ворог використовує вкрай підступні сучасні боєприпаси, у тому числі, в пластикових корпусах, які дуже важко виявити. Тому вкотре наголошуємо, будьте пильними! При переміщенні на транспорті рухайтесь тільки перевіреними шляхами з твердим покриттям, не з’їжджайте на узбіччя доріг.

Відмовтеся від відвідування місць, що можуть бути замінованими – лісопаркові зони, ліси, поля, водойми, покинуті будівлі, території, які піддавалися обстрілам та, де дислокувалися окупаційні війська. Звертайте увагу на спеціальні таблички «Небезпечно міни!» та інші попереджувальні позначки і в жодному разі не ігноруйте їх.

При виявленні підозрілого предмету - не наближайтеся до нього, у жодному разі не  чіпайте, не користуйтеся поблизу засобами зв’язку. Обережно відійдіть, не менше 100 метрів у тому напрямку, якому прийшли. Повідомте оточуючих про можливу небезпеку та зателефонуйте на номерами 101 або 102.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь