Верхньосироватська громада

Сумська область, Сумський район

Державна програма «єРобота»: створюємо робочі місця

Дата: 11.10.2022 09:20
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Державна програма «єРобота»: створюємо робочі місця

З 1 липня 2022 року стартувала державна програма «єРобота», яка має на меті допомогти нашим співвітчизникам створити власну справу або розширити вже існуючий бізнес.

Станом на 4 жовтня дозволи на отримання грантових коштів мають майже пів сотні жителів Сумщини, які взяли на себе зобовязання створити понад 100 робочих місць. Серед них - діючі та майбутні підприємці.

Найпоширеніші напрями майбутньої та вже існуючої діяльності -роздрібна торгівля, переробна промисловість, сільське та лісове господарства, будівництво.

Із отриманих дозволів 50% - підприємці (ФОПи), фізичні особи — 33, юридичні — 17 %. Прикметно, що чоловіків і жінок майже порівну, а вищу та середню спеціальну освіту мають понад третина отримувачів гранту, середній розмір якого становить майже 230 тис. грн.

Отже, Сумщина активно включилася у процес реалізації нової програми, яка сприяє  розвитку  підприємництва й позитивно впливає на ринок праці  області, відкривши шляхи для створення нових робочих місць. 

         Тим, хто ще не долучився до програми, а має бажання, повідомляємо: щочетверга о 10.00 фахівці Сумського обласного центру зайнятості в онлайн-режимі проводяться вебінари з питань отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

Вебінари проходять тут: https://meet.google.com/fvk-mhkg-wvr

Індивідуальні консультації щодо надання грантів та складання бізнес-плану фахівці обласного центру зайнятості надають щоденно, зокрема і в телефонному режимі за номерами: (0542) 68-55-06, 68-55-22.

Також з нагальних питань звертайтеся на гарячу лінію Сумського обласного центру зайнятості 093 276 39 66; 096 109 08 37; 067 698 29 58; 095 337 41 10 та доєднуйтесь до нашого Telegram-каналу за посиланням https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь