Верхньосироватська громада

Сумська область, Сумський район

Звіт про відзначення Міжнародного Дня захисту дітей

Дата: 03.06.2021 13:23
Кількість переглядів: 704

Фото без опису

1 червня – Всесвітній День захисту дітей. Це свято також тих, хто захищає їхні права. Так, за поданням начальника відділу «Служба у справах дітей» Верхньосироватської сільської ради Наталії Юсупової, грамотою начальника служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації – Юрія Каліновського було відзначено головного спеціаліста відділу «Служба у справах дітей» Верхньосироватської сільської ради – Марину Новак.

Захист та виховання дітей – це щоденна робота. Кожного дня наші діти потребують опіки, підтримки, поради. На жаль, є діти, які позбавлені батьківської опіки судом або втратили батьків. Доля таких дітей – це біль для держави. Саме тому першочергове завдання – це створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

У нашій громаді функціонує прийомна сім’я Єрьоміних. У родині Олександра Миколайовича та Валентини Григорівни виховуються троє діток, які, на жаль, були позбавлені батьківської опіки.

За поданням, начальника відділу «Служба у справах дітей» Верхньосироватської сільської ради Наталії Юсупової, сім’я Єрьоміних була представлена до нагородження почесною грамотою начальника служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації за виховання та забезпечення всебічним розвитком дітей.

До привітань приєдналася сільський голова Верхньосироватської сільської ради – Зоя Нечипоренко та місцеві підприємці (ТОВ «Ленд-Стрім») – Дяговець Сергій Петрович та Дяговець Ігор Петрович. Вони подякували батькам-вихователям за їхній вибір – допомогти дітям не загубитися в цьому житті. Завдяки таким людям світ стає добрішим, світлішим, у ньому більшає любові та тепла.

Бажаємо усім батькам здоров’я та терпіння, а діткам – щасливого та теплого літа!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь